Restaurant Rosaura Terneuzen

Het in 2012 compleet vernieuwde Restaurant Rosaura Terneuzen is puur genieten. Het prachtige uitzicht over de drukke Westerschelde, tongstrelende gerechten uit de Mediterrane keuken met een Zeeuwse en biologische inslag van de chef-kok. Puur, biologisch, streekproducten, enkele kenmerken die van invloed zijn op de gerechten welke geserveerd worden met op en top gastvrijheid. Ook de kinderen worden niet vergeten, in samenwerking met Slowfood, bieden wij de kinderen 'lekker de helft' aan. Ze kiezen van de 'grote' menukaart en krijgen een half portie. Gezond eten is belangrijk, ook voor de kinderen.

Ook voor uw feest, verjaardag, huwelijk of een andere gelegenheid is dit de perfecte locatie. Niks is te gek, alles kan bij Restaurant Rosaura in Terneuzen.

Nieuwsgierig geworden naar dit pareltje in Terneuzen? De keuken van Restaurant Rosaura is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur tot 21.30 uur.

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een reservering kunt u bellen met 0115 621 120 of mailen naar info@hampshire-churchill.nl